Vellykket RYLA Harstad 2022 gjennomført

15 dedikerte og fokuserte unge deltok på Harstad Rotaryklubbs RYLA arrangement fredag 10. og lørdag 11. juni 2022. Seminaret ble gjennomført i samarbeid med Universitetet i Tromsø, campus Harstad, kunnskapsbedriften KUPA i Harstad og Link Harstad.

Seminaret ble gjennomført i universitets lokaler i Harstad og en rekke innledere deltok sammen med stab og mentorer i rotaryklubben.


-  Kursdeltakerne var flotte representanter for målgruppen vår. På tross av sin unge alder, virker det som de var meget bevisst og hadde forståelse for hva det vil si å være leder. De har vært fremoverlente, men samtidig ydmyk for at de har masse å lære. Håper vi med vårt mentortilbud kan få følge de videre på karriereveien, sier en fornøyd President Aud Nergård, og fortsetter

RYLA er et fantastisk tilbud til unge ledere og gründere. For oss i rotaryklubben har kurset bekreftet mulighetene og gevinstene med lokalt samarbeid med fagmiljøene som er fantastiske inspiratorer i nærmiljøet. Det er perfekt at Rotary kan ta ansvar for arrangementet. Dette er det gode eksempel på å "seire ved å dele" og inkludere frivillighet i fagutvikling.  Jeg er stolt av medlemmene i Harstad rotaryklubb.

Se fyldig reportasje i fanen "ryla harstad 2022"


Artikkel i Harstad Tidende, 13.06 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Røde Kors Huset
Adresse: Havnegt. 20
Postnummer: 9405
Sted: Harstad
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:00
Møtespråk: no

Kontakt: harstad@rotary.no

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYTT FRA DISTRIKTET

Loading RSS...